Mars i Miami

Reklame |

Klokken er 05.30 og jeg sitter ved øya og prøver og få meg nyhetne mens hodet er helt en annen plass. Dagen er kommet atter en gang og vi er snart på vei til Gardermoen. 

Det er slutten av Mars og kofferten er pakket og klar og flyet går 1630.

Dette var 3 turen til Sunshine state og jeg gledet meg ihjel til og komme frem til Hilton Miami Downtown. Hotellet var sykt stort og veldig classy. Rommet var gigantisk med en utsikt over broen som tar oss over til Miami beach.

Det var fredag og vi landet kl 20.00 så her var det bare og kaste kofferter, skifte litt klær og komme oss ut på byen.

Helgen i Miami er ubeskrivlig. Livet i gatene og stemningen av Amerika en fredags kveld kan ikke beskrives.

Kjolen var på og taxien var bestillt, vi skulle til en av Miami´s beste klubb E11even! E11even ligger i downtown av Miami og en favorittplass når vi er her. Anbefaler denne plassen på det sterkeste hvis du vil oppleve en heftig kveld. 

Her lover jeg dere det er liv :) Her møter du kjente fotballspillere og baseballspillere når dette er en exlusive clubb i Miami.

Etter helgen i Downtown dro vi over broen til Miami beach og booket oss inn på Clevelander 

Clevelander er et hotell som ligger ved Miami beach og vi elsket det.Det er plassert midt i Ocean drive, her er det liv 24/7 og det passer oss fint.

Rommene var litt små men ellers var hotellet supert.

Her booker vi garantert igjen når plasseringen var perfekt. Som dere sikkert skjønner så er vi i festhumør når vi drar vekk fra kalde Norge en uke til vakre solfylte Miami. Vi drar uten barn og kan derfor slippe oss helt ut :) Til Miami har vi med oss våre beste venner Bolla og Linda og vi er det perfekte reisefølge når vi alle 4 er like gærne;) 

Jeg digger dissene turene til Miami med disse to <3

Og kan ikke vente til neste <3

Ord kan ikke beskrive hvor gøy vi har det. Her er det bare tull og latter og vi lever livet fullt ut i en uke ! 

Jeg kommer aldrig og glemme en frokost i ocean drive og vi lo så mye den morgenen når Linda fortalte om "ganster" oppveksten sin på Bøler ! Kelneren lurte på hva vi hadde drukket så tidlig på morningen, vi rev ned hele plassen i latterkramper så vi gråt. Et av høydepungtet på denne turen! Ler nå ved tanken! 

Etter en uke i vakre Florida og bare morro, er vi ganske slitne når turen går hjem. 

Men det er værdt det for turene i mars/april til Miami med mine bestevenner er første prioritert og minner for livet! Minner jeg aldrig kommer til og glemme for jeg kan love dere at vi ikke går glipp av et minutt i Florida. 

Vi dro videre og i 3 dager fikk vi oppleve Snoop dog, Shaggy, Keith urban, FGL og fler, men det kommer i et annet innleg :) 

#reise #florida #reiseblogger #blogg #nyblogger #reiseutenbarn #miami

 

 

Skriv en ny kommentar

9 kommentarer

åå så heldig:D

Reisevenninna

Ubeskrivelig!! Priceless!! Minnene.. stemninga.. Savner springbreak så jeg gråter i mitt indre!!! 😂 Føler meg ubeskrivelig heldig som får oppleve sånne turer❤️

Reisevenninna: Ja helt ubeskrivlig <3

Victoria Larsen: veldig gøy og få oppleve dette ja :)

Florida er helt fantastisk! Elsker å dra dit selv :)

Ariel C: Ja en av mine favoritt plasser :)

Så heldig og fine bilder!! Morsom "mini-guide" ;-)

girls with no job: ;) Ja føler meg veldig heldig som får dra dit og bare være litt gærn og gjøre masse sprell :)